Snus online kopen

Geplaatst op 17-12-2021

Snus online kopen met korting?

Zoek niet verder, de beste snus aanbiedingen vind je bij Snusalert.com
We hebben regelmatig leuke combo deals en aanbiedingen hier vind je de beste producten voor de laagste prijs.

Wat zijn de voordelen van Snus

Waarom zou ik snus kopen en wat zijn de voordelen? Dat leggen we hieronder graag aan je uit.

Geen rook wel nicotine?

Snus kopen is een goed alternatief voor roken, je krijgt wel je dagelijkse nicotine binnen maar je omgeving ondervind er geen hinder van dus ook op plekken waar je niet mag roken kun je wel genieten van snus nicotine zakjes. De snus nicotine zakjes zijn heel bekend in Zweden en Noorwegen en gaan in de toekomst misschien wel de sigaret vervangen.

verschillende Smaken Snus

Snus is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Het aanbod van de snus tabakzakjes is per merk verschillend. Zo heeft het merk LYFT wel 10 verschillende varianten. Maar ook qua sterkte heb je veel keuze, zo zijn er bijvoorbeeld ligt varianten te koop van de snus tabakzakjes maar natuurlijk ook de gewone varianten. Maar niet alleen LYFT snus heeft deze verschillende varianten. Dit geld ook voor de merken KILLA, ZYN, SKURF, ACE en nog vele andere. Zo zit er dus altijd wel een variant bij die bij jouw past.

Goedkoper?

Nog een voordeel van snus kopen, het is een stuk goedkoper dan sigaretten roken. Als Roker ben je elke maand een hoop geld kwijt, als snus gaat kopen zal je dus geld besparen.

Waarschuwing!

Snus bevat het verslavende ingrediënt nicotine. Als je niet verslaafd bent aan deze stof, kun je je er het beste ver van houden. Hoewel snus een stuk veiliger is dan sigaretten en andere tabaksproducten, kan gebruik leiden tot gezondheidsproblemen.