Alles wat je moet weten over Zilveren Oorbelletjes

Geplaatst op 18-11-2022

Categorie: Fashion

Alles wat je moet weten over Zilveren Oorbelletjes

Als je op jacht bent naar het perfecte paar sterling zilveren oorbelletjes, zoek dan niet verder! In deze blogpost behandelen we alles wat je moet weten over zilveren oor studs, van de verschillende soorten oorbellen tot waar je ze kunt vinden. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, ben je een expert op het gebied van alles wat met sterling zilveren oorbellen te maken heeft!


Wat zijn Sterling zilveren oorbellen?


Zilveren oorbellen zijn gemaakt van 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen, zoals koper. De aanduiding "sterling" betekent dat de oorbellen voldoen aan de minimumstandaard voor zilverzuiverheid die door de Britse overheid is vastgesteld.  Omdat het een kleine hoeveelheid koper bevat, is sterling zilver harder dan puur zilver en zal het minder snel krassen of deuken.  Het zal ook minder snel aantasten dan puur zilver, wat betekent dat je jarenlang van je sterling zilveren oorbellen kunt genieten met minimaal onderhoud.

 

Soorten Sterling zilveren oorbellen


Er zijn veel verschillende soorten sterling zilveren oorbellen beschikbaar op de markt vandaag. Het meest populaire type is stud oorbellen, dat zijn kleine, discrete oorbellen die dicht bij de lel zitten. Een ander populair type is hoepeloorbellen, dat zijn grotere oorbellen die om de hele lel rinkelen. Drop oorbellen zijn een derde populaire soort; deze elegante oorbellen bengelen van de lel naar beneden, vaak met kostbare stenen of bedels. Wat je stijl ook is, er is een type sterling zilveren oorbel dat perfect bij je past!

 

Waar vind je Sterling zilveren oorbellen? 


Nu je alles weet over zilveren oorbelletjes, waar kun je een paar (of twee!) voor jezelf vinden? Een goede optie is Aramat Jewels Utrecht, een plaatselijke sieraden webshop in Utrecht, Nederland. Aramat Jewels is gespecialiseerd in stalen en echt zilveren sieraden en biedt een grote verscheidenheid aan zowel knop- als hoepeloorbellen. Aramat Jewels bied  gratis verzending aan voor je nieuwe sterling zilveren oorbellen, we hopen dat je er nog jaren plezier van hebt!
                                                                                                           

Concluderend zijn Sterling Zilveren Oorbellen:  Gemaakt van 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen Heeft een "sterling" aanduiding Heeft verschillende soorten - studs, hoops, drop Er zijn veel plaatsen om ze te kopen waaronder online winkels zoals Aramat Jewels of op Bol.com, maar steun jij liever een kleine ondernemer bestel dan bij Aramat Jewels Utrecht.